ECO ADAPT, els habitatges del present

Els moments actuals requereixen innovació, imaginació i adaptabilitat de les solucions proposades als nous temps i a les realitats existents.

 alentorn i alentorn arquitectes slp
-C/Bisbe Morgades 51, entl.2a -08500 Vic (Barcelona)-
-Tel: +34.93.885.26.13-
jaumealentorn@yahoo.es
-Adaptables a les necessitats del client (ampliable en funció de les necessitats de cada moment o de les possibilitats econòmiques de què es disposi).

-Transportables (l’habitatge deixa de ser quelcom establert per sempre en un determinat emplaçament. En cas de mudança, la construcció pot traslladar-se on vagi l’inquilí).

-Reciclable (el mòdul habitatge pot reconvertir-se en una altra funció o vendre’s de segona mà aprofitant la seva qualitat de ser transportable).

-Respectuós amb el medi ambient (classificació energètica A).

-Econòmics (possibilitat de construir un habitatge unifamiliar aïllat a preus increïblement baixos).

-Rapidesa en la construcció (es redueix al mínim imprescindible el treball en obra, aspecte que, a més de millorar les condicions de treball dels operaris, redueix de manera molt important els temps d’execució).

-Innovadors (Canvi en la manera d’entendre el sector, més propera a la fabricació d’un cotxe, per exemple, que no pas a la idea que tradicionalment es té de construir un habitatge).

-Personalitzables (pot incorporar diferents “packs” opcionals per adaptar els habitatges a les necessitats estrictes de cadascú).

Un aspecte positiu afegit a tots els que s’acaben de comentar és que, com que aquesta proposta es formula des d’un despatx d’arquitectura, el disseny no és un aspecte tancat sinó que, dins el llenguatge i les especificitats del sistema, es pot adaptar i treballar per tal d’adequar-lo a les necessitats funcionals, econòmiques i estètiques de cada client particular. L’objectiu és que el disseny respongui a la “seva casa” i no pas a un producte seriat sorgit de la indústria.

Aquesta nova manera de construir, ens permet treballar en un gran ventall d’opcions i d’usos que, pròximament, també es comentaran en aquest web: càmpings, bungalows, restaurants, hotels, benzineres, punts d’informació, construccions en zones d’interès natural, construccions efímeres, etc...

Més informació