Ashton Kutcher interpretarà a Steve Jobs a la gran pantalla

L'actor nord-americà Ashton Kutcher interpretarà el cofundador d'Apple, Steve Jobs, en la pel · lícula independent Jobs, dirigida per Joshua Michael Stern i escrita per Matt Whiteley. Així, juntament amb la pel · lícula de 1999 sobre els inicis d'Apple i Microsoft, Pirates de Silicon Valley, i amb el film que prepara Sony, Jobs es convertirà en la tercera cinta que relata la vida del "visionari" del món de la tecnologia.

Després de la mort de Steve Jobs, el mes d'octubre, Sony no va dubtar ni un moment fer-se amb els drets de la biografia escrita per l'ex redactor en cap de la revista Time i la CNN Walter Isaacson. L'estudi va encarregar a Mark Gordon la missió de produir el film i Aaron Sorkin-encarregat de portar a la gran pantalla la història de Facebook a La xarxa social-serà el responsable d'escriure el guió. No obstant això, la pel · lícula que prepara Sony sobre la vida de Steve Jobs no és l'única que s'espera pròximament.

Segons recull Variety, el director Joshua Michael Stern serà l'encarregat de dirigir una altra pel · lícula sobre la vida del cofundador d'Apple sota el títol Jobs. El guió de la pel · lícula està en mans de Matt Whiteley i el protagonista de la cinta serà el substitut de Charlie Seen a Dos homes i mig, Ashton Kutcher.