Katy Perry protagonitza l'última campanya d' Adidas

Pot una dona estar igual de guapa i atractiva calçant unes sabatilles i vestint roba esportiva que subiada a uns talons de vertigen i lluint un vestit d'infart? Moltes persones es apresusarían a exclamar un rotund no, però la cantant Katy Perry ha aconseguit demostrar tot el contrari.

La Califòrnia gurl protagonitza l'última campanya d'Adidas. Katy Perry apareix en l'anunci de la marca esportiva, vestida per a l'ocasió amb peces còmodes i tècniques però sense perdre la particular feminitat a la qual ens té acostumats.

En realitat, Katy Perry és l'estrella d'un anunci rodat a Los Angeles la música va a càrrec seu amb un trosset versionat de la seva última cançó Part of me. La intèrpret de Teenage Dream és l'ambaixadora de les innovadores sabatilles de Climacool Seduction que mantenen el peu frescp i impedeix que suïs.

Aquesta és la segona ocasió en què la jove cantant californiana protagonitza una campanya publicitària per Adidas. Tot i no ser una atleta d'elit, les seves estudiades coreografies sobre l'escenari suposen un gran esforç físic per Perry de manera que la marca esportiva hagi decidit tornar a comptar amb ella.