Reproductor multimèdia: l'eina ideal per als teus estudis

Aquests potents dispositius portàtils ofereixen molt més que música i vídeos. Gràcies al sistema operatiu Android, els reproductors multimèdia Samsung Galaxy S Wi-Fi permeten fer una infinitat de coses útils, com gravar classes, organitzar l'horari, llegir llibres de text electrònics, fer consultes en línia, i comunicar-se amb professors i companys de classe a través del correu electrònic, trucades de veu i videotrucades. I, per descomptat, ofereixen un univers de música i vídeos quan acaben les classes.
Consulta dubtes des de qualsevol lloc

Per als estudiants d'avui en dia, el estar connectat ho és tot. Amb el WiFi, la navegació per Internet i la possibilitat d'instal · lar una infinitat d'aplicacions de l'Android Market ™, els reproductors Samsung Galaxy S Wi-Fi converteixen l'aprenentatge en molt més que una rutina d'estudi. Ofereixen als alumnes la possibilitat d'avançar els deures siguin on siguin, ja sigui a casa o en una cafeteria. Necessites comprovar ràpidament una dada? Usa una aplicació com Wikidroid per buscar a la Viquipèdia a l'instant.
Organitza't l'horari

La vida d'estudiant pot ser complicada. Cal assistir a nombroses classes en diferents aules, a diferents hores i en dies diferents, sense esmentar les activitats extraescolars, l'activitat social i les responsabilitats dels que compaginen les classes amb una feina. Els reproductors multimèdia Galaxy S Wi-Fi porten integrada una agenda per organitzar aquests horaris tan atapeïts i un rellotge despertador per arribar sempre puntual a les classes. (L'alarma intel · ligent del rellotge-despertador de Samsung no salta de sobte amb un molest xiulet, sinó que, a poc a poc i durant diversos minuts, va pujant el volum i il · luminant la pantalla per fer el despertar més agradable.) I amb l'aplicació de Google Maps, els estudiants mai es perdran quan hagin de visitar alguna instal · lació annexa al campus de la facultat.
Estigues en contacte

Els reproductors Galaxy S Wi-Fi tenen accés als principals proveïdors de correu electrònic i xarxes socials com Facebook, així que els estudiants mai perden el contacte amb la facultat, els amics o la família. I gràcies a la tecnologia integrada de veu a través d'IP, també serveix com telèfon sempre que tingui cobertura d'alguna xarxa Wi-Fi (no cal contractar cap pla car).
Alleugereix el pes de la motxilla

Acabar les feines puntualment no és tasca fàcil. Els reproductors multimèdia Galaxy S Wi-Fi són una eina molt útil per això. Com caben literalment a la butxaca, aquests dispositius permeten descarregar apunts i tasques, ultimar treballs i lliurar documents des de qualsevol lloc. Amb l'aplicació de productivitat ThinkFree de Samsung, els estudiants organitzen i editen els documents sense utilitzar l'ordinador. A més, la possibilitat de descarregar llibres electrònics des del Android Market redueix ostensiblement la quantitat de llibres que han de portar a la motxilla.
Mens sana in corpore sa

Escoltar música pot convertir el dur exercici físic en una grata diversió. Els reproductors multimèdia Galaxy S Wi-Fi són tan lleugers que pots portar-los subjectes en un cinturó o braçalet mentre corres o fas exercici. I amb el temporitzador integrat, les sessions són més efectives.
Arriba la diversió

L'entreteniment mai havia tingut aquest nivell de mobilitat. Amb un reproductor multimèdia Galaxy S Wi-Fi, els estudiants poden veure les seves sèries de televisió, pel · lícules i videojocs favorits quan i on vulguin. La pantalla destaca per la seva il · luminació ultrabrillante, i la qualitat del so sorprèn es tracta d'un dispositiu de mida tan reduït. A més, el reproductor també es pot utilitzar com a comandament a distància del televisor i, gràcies a la tecnologia AllShare, el senyal del vídeo es pot transferir sense fils a un televisor de pantalla gran compatible.
I per als més joves ...

Els alumnes més joves potser no estiguin preparats per a un reproductor multimèdia amb tot tipus de funcions, però Samsung ofereix estupendes alternatives per a nens. Els models més senzills ofereixen una qualitat de música superior amb controls més fàcils d'usar. Descobreix els reproductors F3 de Samsung. Aquests models són tan petits que es poden dur a tot arreu i el seu preu els fa idonis per als pressupostos més ajustats. El Samsung Z3 és prim i fàcil d'usar, però a més incorpora una petita pantalla LCD per veure vídeos. Amb Samsung, tothom pot gaudir del seu reproductor multimèdia ideal.