Apple treballa en la seva "obra més important" realitzada fins al moment

El vicepresident de disseny d'Apple, Jonathan Ive, encarregat del disseny dels Macbook Pro, l'iPod i l'iPhone-entre d'altres productes-, ha assegurat que actualment Apple està treballant en la seva obra "més important" realitzada fins al moment. D'aquesta manera, es deslliguen de nou els rumors sobre què és el que preparen els de Cupertino en els propers mesos.

Jonathan Ive és considerat un dels 'gurus' del disseny d'Apple. He ha estat l'encarregat de dissenyar els dispositius que han aconseguit major nombre de vendes durant els últims anys d'Apple. Aquest dissenyador, d'origen britànic i establert als Estats Units, ha tornat a la seva terra natal per rebre el títol de Cavaller de la Reina. Una vegada li atorgat el guardó, es convertirà en Cavaller de l'Imperi Britànic (KBE) en reconeixement als seus "serveis en el disseny i l'empresa".

Durant la seva estada al Regne Unit, He va ser entrevistat pel diari britànic The Telegraph en què el dissenyador d'Apple fa un recorregut per tota la seva carrera professional a Cupertino, els seus inicis i, el més cridaner, els seus actuals projectes. Fidel a la política d'Apple de no confirmar ni desmentir res sobre els projectes de la companyia, He no ha revelat en què treballa Apple concretament actualment però sí que ha deixat veure que es tractarà d'alguna cosa gran.

En preguntar sobre què disseny realitzat per Apple recordaria sempre, el vicepresident de disseny industrial d'Apple va assegurar que es tractava d'una decisió difícil, però sí podia confirmar que en el que es trobava ara mateix era el més important.

"És una decisió molt difícil. Molts dissenys que hem realitzat s'han sentit sempre com el millor i en el que estem treballant actualment ho sentim com el més important i el millor treball que mai hem fet, però per descomptat no t'ho puc dir" , va respondre He al periodista de The Telegraph.

Després de les paraules de He, es pot veure que Apple sí que està treballant en el seu nou projecte però diverses opcions poden barrejar després de les seves paraules. D'una banda, podria tractar d'un nou iPhone. Fins al moment, s'especula amb que el nou iPhone d'Apple compti amb una pantalla de quatre polzades.

D'altra banda, aquesta "obra tan important" podria ser l'esperada televisió dels de Cupertino, l'anomenada iTV d'Apple. Es tractaria d'un nou televisor que revolucionaria el sector dels televisors i dels ja existents Smart TV. Els rumors apunten que aquest dispositiu comptarà amb pantalla fabricada per Sharp, amb el sistema de reconeixement de veu Siri i amb possibilitat de trucada de vídeo gràcies a FaceTime.

L'hermetisme d'Apple no canvia ni canviarà mai respecte als seus pròxims llançaments, per tant l'única possibilitat és esperar que la companyia convoqui de nou als mitjans a la seva seu central de Cupertino. La propera cita d'Apple està organitzada per al proper mes de juny, en el seu esdeveniment anual WWDC.

Enllaços relacionats:

- Entrevista Jonathan Ive a The Telegraph