Coneix a Mar Montoro!

Nom: Mar
Edat: 33
Horòscop: Lleó
Lloc de naixement: Madrid (Sevillana d'adopció)

Així sóc jo (autodefinició): Doncs ... jeje, això no se suposa que hauria de fer una altra persona per mi? Vegem ... Molt sincera, demasiao. Positiva, tracto d'estar el 90% del temps feliç, l'altre 10% el dedico a dormir amb la qual cosa ... també sóc feliç ... jiji. Tinc, com a bona Lleó, el meu geni, però sóc una lleona bastant domèstica i només trec les dents en situacions extremes.


A part d'això ... tinc les meves petites manies, com tothom. M'encanta estar amb gent, bueno, o el que és el mateix, odi a la solitud, (excepte aquests deu minuts o una mica més, que necessitem tots per reflexionar amb nosaltres mateixos). Quan vaig a un concert o festa me la passo de grup en grup saludant a tothom!! Ui ... doncs ... igual sóc una mica pesada no? Upsh!

La meva frase: Per cap camí fàcil s'arriba a alguna cosa que valgui la pena
Color preferit: Rosa
Beguda preferida: Llimona & nada
Menjar preferit: La italiana
Tatuatges i / o pírcings: Piercings: Orelles ... melic ... em vaitg treure el del nas. Tatuatge: De moment un al maluc però igual faitg més gran el meu mapamundi.
Mania confessable: Fumar
Vici "sa": Patinar sobre Gel
Mascota: El meu gos Hache i la meva conilla Tous
Mai tornaria a: Saltar d'un pont
Mai perdonaria: No puc quan em sento defraudada, enganyada, humiliada ...
Mai m'oblidaré de: El meu primer torn a la Ràdio, va ser en els 40 principals de Sevilla.
No surto de casa sense: El meu mòbil
Mai aconseguiran que: camini nua pel carrer o em mengi un plat de cargols ... jajajaja
Sóc un negat per: Pintar parets. Encara que siguin de color blanc, sempre em queden fatal.
Sóc una destral a: Cuinar. Crec que em va genial
Va marcar la meva vida: Jo crec que em vaig quedar molt flipada el dia que van caure les torres bessones i després amb el de l'11-M. No entenc el terrorisme.
Em treu de polleguera: El desordre
Vaig plorar per darrera vegada: Veient una pel·li ...
Nit o dia: Dia
Televisió o ràdio: Les dues es complementen perfectament
Una cançó: shes is like the Wind (Patrick Swayze)
Una pel·lícula: La Núvia Cadàver