Rihanna presumeix de bon cos en bikini


La cantant de Barbados Rihanna es posa el bikini i ens mostra el seu costat més sexy. Li encanta prendre el sol, nedar al mar i fins i tot atrevir-se a practicar esports aquàtics. Ella cuida la seva figura i li agrada mantenir-se en forma. Les fotos de les seves vacances a Hawaii parlen per si soles.

És clar que ella és dona de mar. En unes declaracions a la revista Us Magazine, Rihanna compte la seva passió per l'aigua i com dedica part del seu temps a mantindre, en forma. "M'encanta nedar, i relaxar-me en l'oceà que és molt, molt bo per al meu cos", diu la cantant. Per estar bé cal cuidar-se.

Per això, Rihanna també parla de l'important que és menjar saludable. "Òbviament, m'agradaria menjar tot el que volgués. Però em quedo sol amb moltes verdures i carns blanques, i ¡mantinc allunyats els hidrats de carboni!", Confessa la cantant. Rihanna als seus 23 anys presumeix de cuerpazo. En les seves vacances d'aquest gener a Hawaii, hem vist a la cantant fent surf, nedant en un gorg i posant a la vora del mar. Diuen que una imatge val més que mil paraules, o sigui que ... ¡Mireu!