Saps que és Google Drive?

Google Drive, permet a l'usuari "guardar" de forma gratuïta en el núvol fotos, documents i qualsevol tipus d'arxiu en qualsevol format i des de qualsevol lloc. A més, amplia la capacitat del teu compte de gmail en 10 gigabytes convertint-se així en el servei de correu gratuït amb més espai.

El lloc disponible d'emmagatzematge en el núvol és de cinc gigabytes encara que cada usuari pot augmentar després aquesta capacitat d'acord a les seves necessitats. Aquesta ampliació tindrà un cost que dependrà del nou espai contractat.

Amb aquest servei, Google aposta a competir amb les grans firmes que avui ja estan oferint el servei com ara Dropbox o SkyDrive, els líders del mercat fins aleshores. Dropbox, davant aquesta situació i tot just el cercador va anunciar el llançament del servei, va augmentar la seva capacitat i va renovar el seu sistema per tal d'optimitzar la pujada d'imatges i vídeos.

En paral · lel a l'espai que ofereixen en el núvol, l'ampliació de la capacitat de Gmail ha constituït un salt rellevant per als seus usuaris. Un avantatge més per al correu entre altres que ja ofereix la signatura com ser la possibilitat d'interconnectar documents com fulls de càlcul o processadors de text amb els contactes de la llibreta d'adreces.

Però les pretensions de Google no es limiten als serveis recentment descrits. Des de fa ja diversos anys, el cercador es destaca per oferir la seva eina Google Chrome que lluita per convertir-se en el líder del mercat enfront d'Internet Explorer de Microsoft, avui el favorit. També competeix contra Mozilla Firefox.

A Sud-amèrica, però, el navegador preferit és Google Chrome així ho va manifestar el 48% dels usuaris d'Internet consultats en el marc d'un informe realitzat pel portal pingdom.com.
Font: Amb informació de Pingdom, La Razón i Avantguarda